Social Media

Met de intrede van social media is er voor bedrijven een heel nieuw contact medium ingetreden. Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube zijn slechts enkele bekende voorbeelden hiervan.

Helaas geldt voor veel ondernemers nog het credo “allemaal leuk en aardig, maar niks voor mij”! Het is dan ook goed te beseffen dat uw klanten, potentiële klanten en collega’s de social media wel omarmen.

Wilt u weten hoe u social media effectief kunt inzetten, neem dan contact met ons op!

STRATEGIE

Wij benaderen een social media strategie op een duidelijke en eenvoudige manier. Dit doen we op basis van de zes W’s: ‘waarom’, ‘voor wie’, ‘waar’, ‘wat’, ‘wie’, ‘meten is weten’. Door antwoord te geven op deze punten legt u de basis voor een effectief en uitvoerbaar social media beleid.

Het grootste struikelblok is vaak wie, wie gaat het doen? Dit kan een interne medewerker of afdeling zijn als daar voldoende kennis en gevoel voor aanwezig is. Voor planmatige campagnes kunt u dit ook uitbesteden, dit scheelt u een hoop tijd en bent u verzekerd van een optimale inzet.

Social Media 523*850
Social Media kopie

HOE WIJ U KUNNEN HELPEN

Om u een goede start te geven helpen wij u met het effectief en passend bij uw huisstijl inrichten van het social media kanaal. Afhankelijk van het medium is het ook mogelijk om app’s of tabbladen in te richten. Dit geeft meerwaarde aan uw uitstraling en verhoogd de aantrekkelijkheid van bezoekers, volgers en/of “like-ers”.

Wij kunnen voor u berichten verzorgen, plaatsen en de effectiviteit meten. Wilt u dit liever zelf in de hand houden, geen probleem, dan helpen wij u en/of uw medewerkers graag op weg met een training of workshop.